Overslaan en naar de inhoud gaan

Weet u of uw bank goed bezig is? Was het rendement dat u haalde wel ok? Zijn de kosten die uw beheerders aanrekenen in hun beleggingsfondsen niet te hoog? Is het advies van uw contactpersoon wel echt onafhankelijk? 

Wij willen u onbevooroordeeld door de troebele waters van de financiële wereld gidsen. Eerst en vooral door geen enkel financieel belang te hebben bij de keuze van uw bank of uw beleggingen. Als vermogensgids zijn we echt onafhankelijk en hebben geen enkele band met enige financiële instelling. Op die manier reken we ook geen enkele kost of vergoeding aan die verbonden is aan een rekening of uw beleggingsproducten. U bent met een volledig eigen rekening bij uw bank of broker naar keuze degene die de controle heeft. In alle veiligheid kan u de beleggingen opvolgen en gerust slapen.

We helpen u op weg naar betere beleggingen met verschillende activiteiten.

Analyse en advies

Starten doen we met een analyse van uw huidige beleggingsportefeuille en financiële situatie. Op basis van een overzicht van de jaarlijkse kosten en de behaalde rendementen kunnen we al bepaalde conclusies trekken.

Zijn er mogelijkheden om die kosten te verlagen en de rendementen te verhogen? Bij welke partijen bent u het beste af en in welk type beleggingen kan u best investeren? U krijgt hier een uitgebreide uitleg over in een persoonlijk gesprek met concrete adviezen.

Begeleiding en  regelmatig magazine met modelportefeuilles

Is er een drempel die u tegenhoudt om een andere weg in te slagen? We zien onze functie als uw vermogensgids als iemand die u echt helpt om de goede weg in te slagen. Via begeleiding en opleidingen willen we u tonen hoe u de beleggingen in eigen handen kan nemen. Op die manier kan u veel kosten besparen en uw rendement opkrikken. 

De opvolging van uw beleggingen verzekeren we door u regelmatig informatie te bezorgen over de financiële markten maar ook de specifieke beleggingen waarin u hebt geïnvesteerd. In deze publicaties kunnen we, indien nodig, aanpassingen voorstellen. Heeft u interesse in deze begeleiding met de extra persoonlijke toets dan is de formule van ons klassiek abonnement met adviserend gesprek echt iets voor u. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Photo by Carlos Muza on Unsplash